Hitta lokala nyheter online

Den digitala världen tränger sig mer och mer in i människors liv och du kan i princip göra allt på nätet. Shoppa, hålla kontakten med folk, jobba och även läsa världens alla nyheter. Istället för att vänta till nästkommande dag kan du enkelt slå upp din lokaltidning på nätet och se vad som händer i din kommun. Detta är ett perfekt sätt för kommunen att snabbt nå ut till en större befolkning med viktiga och krisande nyheter. Det går även att läsa trafiknyheter och få mer specifika nyheter om vad som händer i just din kommun.

Hitta minutfärska nyheter

Många gillar känslan av att hålla i en papperstidning medan man dricker kaffet på morgonen. Nu har dock allt fler människor insett att det är mer effektivt och mer praktiskt att klicka in sig på tidningens hemsida. Där kan man snabbt och enkelt med ett klick hitta minutfärsk information. Skövde Nyheter och Hallandspressen slår rekord på nätet och ser ett fortsatt starkt intresse för läsning av nyheter online. De flesta hushåll har en Ipad vilket är mindre tidskrävande än en dator. Ipaden går snabbt att starta upp och är inte allt för tung heller vilket gör det lätt att sitta med vid morgonkaffet. Här kan man enkelt komma åt tidningarna genom att ladda ner en app till respektive tidning.

Förbättringar som kommer ske

Med ett växande antal besökare som ökar vecka för vecka krävs det att tidningen utvecklas. Det väntar flera stycken uppdateringar och förbättringar för appen till tidningen Skövde Nyheter. När man laddat ner appen ska man i framtiden kunna välja vilka nyheter man vill ta del av. Appen kommer även kunna känna av vart man befinner sig och därmed ge relevanta nyheter och uppdateringar om vad som pågår i området. Då lokaltidningar är väldigt uppskattat bland de boende i kommunen vill tidningen att läsarna ska känna sig mer delaktiga. Därför ska man inom en snar framtid kunna skicka in egna insändare med texter och bilder för publicering.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *